Skip links

Karriär

Hos oss på Tuna Entreprenad finns en mängd yrkesroller inom olika områden – alla är lika viktiga för att ta våra projekt i mål! Här får du vara med och bidra till samhället, kanske också staden där du bor?

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång!

Vi håller hela tiden ögonen öppna efter engagerade medarbetare till vårt team, både yrkesarbetare och tjänstemän. Även när vi växer är det viktigt för oss att behålla känslan av att arbeta i ett mindre företag. Det förknippar vi med organisation och struktur, samtidigt som det finns en familjär stämning. Vi jobbar ständigt för en bra arbetsmiljö där våra medarbetare trivs. Därför ser vi till att utveckla våra medarbetare och lägger stor vikt vid både personlighet och kompetens när vi rekryterar.

Något som våra anställda brukar nämna som en stor anledning till att de trivs på företaget och i byggbranschen är omväxlingen. Varje dag är en ny dag, där arbetsuppgifterna ofta kan vara andra än gårdagens och du träffar nya människor. Eftersom alla arbetsplatser och projekt är unika med olika utmaningar och lösningar så utvecklas du och får ständigt nya erfarenheter.

Nu letar vi efter en ekonomichef! 

Ta reda på mer eller sök direkt via LinkedIn här.