Skip links

Tjänster

Vi hjälper till med det mesta.

Tuna Entreprenad har stor erfarenhet av både anläggningsarbeten och ny- och ombyggnation. Vi jobbar med både stora och små kunder där vi hjälper till med delar i processen eller allt från start till mål. För oss är det viktigt att leverera vad kunden vill ha, därför erbjuder vi ofta helhetslösningar och samarbetar med proffsiga och lojala underentreprenörer.

Vi har erfarenhet av både stora och små uppdrag där vi exempelvis arbetar med enskilt- och kommunalt vatten och avlopp samt VA-anläggningar till samfälligheter och fritidshusföreningar. Med kompetenta medarbetare anlägger och bygger vi befintliga vägar åt kommuner, byggföretag och privata samfälligheter och belägger torg och garageuppfarter. Vi hjälper er även med ny- eller ombyggnation. Det kan vara allt ifrån att renovera enstaka rum till stora nybyggnationer som t ex Arvers Lastbilsverkstad, hallbyggnation är faktiskt vår specialitet.

Vårt mål är nöjda kunder och därför kompetensutvecklar vi våra medarbetare och lägger stor vikt vid personlighet och kompetens vid nyrekrytering. Tuna brinner för att ge fler möjligheten till en fin innergård i bostadsrättsföreningen, nybyggnation av din entreprenad och en säker lekplats för barnen. Helt enkelt en vacker stad att bo i.

Våra tjänster

Kungsgatan Eskilstuna

Vi har stor erfarenhet av sten- och plattsättning där vi är extra stolta över renoveringen på Kungsgatan i Eskilstuna.

Läs mer om våra projekt