Skip links

Redo för hösten

En välbehövlig och härlig semester ligger nu bakom oss och vi siktar framåt mot nya projekt till hösten. Men först vill vi stolt presentera att Furuborghallen i Nykvarn nu står färdig och att tidigare i år lämnades nycklarna över. Det har varit ett långt och roligt arbete som kommit till sitt slut och vi hoppas att många skolbarn och andra idrottsintresserade ska trivas i sin nya idrottshall.

Under juni blev ett annat mycket spännande projekt klart, besiktigat och godkänt. Tillbyggnaden av S:t Eskils kapell med tillhörande ekonomibyggnader, där vi utfört totalentreprenad i samverkansform (partnering) med Eskilstuna pastorat och Svenska Kyrkan som beställare. Ett mycket roligt projekt!

Så blickar vi framåt. Det är dags att kavla upp armarna efter denna sommarvärme och inte bara bygga på marken, utan även under mark…

På Drottninggatan i Eskilstuna ser ni oss nu genomföra ett omfattande ledningsarbete innan vi ska rusta upp kör- och gångbanor samt snygga till med nya busshållplatser, lyktstolpar, möblering m.m.

Det är kul att äntligen vara tillbaka!

I bakgrunden nedan ser ni också Brf Messingen, huset med röda balkonger,
som vi byggde för några år sedan.

Leave a comment