Skip links

Eskilstunakontorets storlek har mer än dubblerats

I takt med att Tuna växer, och nya medarbetare anställs, så växer även våra kontor. Tidigare har vi berättat om när flyttlasset gick till de nya lokalerna i Västerås och nu är utbyggnaden i Eskilstuna på plats. 
– Det är ett par tavlor kvar som inte hittat sin plats ännu, men vi har fått upp lite textilier såsom gardiner vilket gör mycket för helheten, förklarar Katja Runeborg Nokkoudenmäki från ekonomi och IT som har sin kontorsplats i mitten av nedre plan strax innanför den generösa entrén.

Till höger är den nya delen av Eskilstunakontoret.

Uteplatsen på baksidan.

I och med tillbyggnaden blir lokalen på Vägmästarvägen 1 i Eskilstuna mer än dubbelt så stor, i två plan. Det är en satsning mot hemkänsla som gjorts för medarbetare och kunder som besöker Tuna.
Den nya delen har fler kontor, ett nytt gemensamt kök och mötesrum som uppdaterats med bättre konferensteknik. Nya badrum och omklädningsrum är också på plats. Utomhus finns en inbjudande entré på framsidan och en uteplats på baksidan i anslutning till köket.
– Det har blivit ett lyft för miljön som nu är mycket trevligare. De gröna färgerna i inredningen skapar ett lummigt och skönt intryck. Vi har en mer genomtänkt belysning och ett helt nytt ventilationssystem som ger bättre luft. Dessutom är tekniken i de numera tre konferensrummen uppdaterad med det senaste och vi har en stor skärm på väggen där vi kan visa presentationer om vad vi som företag erbjuder, säger platschef Jörgen Kilbo.

Ett par tavlor ska hitta sina platser på väggarna.

Ombonat och välkomnande
Möjligheten till att samlas på kontoren betyder mycket för sammanhållningen och gemenskapen. Caroline Axelsson från anca inredningsarkitekter berättar att ledorden för Tuna har varit ”snyggt, ljust och familjärt”.
– Med varma och naturliga toner skapas ljusa och hemtrevliga lokaler som upplevs ombonade och välkomnande. Tuna Entreprenad ska upplevas kvalitativt, inbjudande och varmt med en varumärkesstark och lite lyxig karaktär. Hållbarheten har varit tongivande i såväl materialval som i cirkulärt tänk, där befintliga möbler som exempelvis skrivbord kunde återanvändas och anpassas in i det nya konceptet.

Flertalet sittplatser bjuder in.

Mötesrummen har uppdaterats med modern konferensteknik.

De varma och naturliga tonerna i köket.