Skip links

Aktuellt

Nytt kontor i Västerås

Nytt kontor i Västerås

Nu äntligen slår vi upp portarna för vårt nya kontor i centrala Västerås. Vår anläggningsverksamhet, som varit verksam i Västerås i flera år, flyttar hit tillsammans med vår nya byggavdelning. Vi önskar alla gamla och nya kunder välkomna till Sigurdsgatan 33b.  

Takläggning

Takläggning

Igår påbörjades takläggningen på idrottshallen i Nykvarn och idag görs det på gruppboendet i Ekeby. Två helt olika projekt i storlek och komplexitet men med lättelement så går det snabbt, smidigt och är väldigt enkelt.  

Ny hemsida

Ny hemsida

Tuna är ett företag som gillar att utvecklas. Det har visat sig i större omsättning och fler anställda. Nu är det dags att vår hemsida följer med i utvecklingen

Tuna entreprenad växer

Tuna entreprenad växer

Förstärkning av organisationen En spännande framtid väntar med flera nya, stora projekt som börjar ta fart. För att möta upp den ökade efterfrågan har vi förstärkt organisationen både på bygg- och anläggningssidan. Det är kul att se den egna personalen utvecklas och redo för nya arbetsuppgifter samt att vi fortsätter locka till oss nya talanger. [...]
Byggservice

Byggservice

Utökning av organisationen Tuna utökar organisationen med en byggserviceavdelning. Basen för byggservice kommer initialt att vara vårt nya ramavtal med Eskilstuna Kommunfastigheter där vi sköter underhållet av cirka 7000 lägenheter i område Öst. Dino Bojadzic som rekryterades in i företaget i höstas kommer ansvara för avdelningen.
Förstärkning av organisationen

Förstärkning av organisationen

Nya arbetsledare Dino Bojadzic börjar som arbetsledare på byggsidan. Dino kommer huvudsakligen att sköta Tunas byggserviceavdelning. Peter Lindkvist börjar som arbetsledare på anläggningssidan. Peter återvänder till Tuna efter ett par år på Mälarenergi. Han kommer att hjälpa Martin med projekten i Västerås. Vi gläds över att ytterligare kunna stärka vår organisation och hälsar Dino och […]

Gruppboende Balsta

Gruppboende Balsta

Beställare: Eskilstuna Kommunfastigheter AB Objektet avser nybyggnad av en gruppboende, 6 lgh med gemensamma utrymmen för personal samt miljöhus. BTA nybyggnad: ca 540 kvm. Behandlad tomtarea: ca 1500 kvm.

Ny medarbetare hos oss

Ny medarbetare hos oss

Andreas Lind Ny arbetschef bygg Den 5 november tar Andreas Lind över rollen som arbetschef för Bygg inom Tuna Entreprenad. Andreas är 44 år, kommer från NCC och har lång erfarenhet bl a som platschef på större entreprenader. Ansvarsområden som hamnar hos Andreas är personal, projektekonomi och att få in nya projekt. - Jag ser [...]
Tosterön

Tosterön

Beställare: JW Bostad AB Grundläggning för energismarta hyresbostäder. VA, el, fiber samt finplanering. Fem bostadshus med tillhörande servicebyggnader.

Kungsgatan etapp 2

Kungsgatan etapp 2

Beställare: Eskilstuna Kommun Den andra etappen avseende upprustningen av Kungsgatan/Kriebsensgatan påbörjades i februari i år och beräknas vara färdigställd i november 2019. Upprustningen innebär bland annat VA- och markvärmearbeten, plattläggning, växtbäddar samt träbänkar.