Skip links

Ny medarbetare hos oss

Andreas Lind

Ny arbetschef bygg
Den 5 november tar Andreas Lind över rollen som arbetschef för Bygg inom Tuna Entreprenad. Andreas är 44 år, kommer från NCC och har lång erfarenhet bl a som platschef på större entreprenader. Ansvarsområden som hamnar hos Andreas är personal, projektekonomi och att få in nya projekt.

– Jag ser verkligen fram emot den nya utmaningen som Arbetschef för Bygg på Tuna. Det blir delvis en ny roll för mig då jag kommer att jobba mer övergripande än jag gjort tidigare. Tuna är ett spännande och expansivt företag med härligt driv, det ska bli jättekul att komma igång, säger Andreas.

Nuvarande arbetschef Mats Eriksson kommer successivt att gå över i en ny roll där han tillsammans med VD, Jonas Lundin kommer att jobba med affärsutveckling, driva Tunas projekt i egen regi, hitta nya projekt mm.

– Med Andreas stärker vi upp organisationen kring bygg och Andreas är precis den typen av person som jag ville ha in. Nu får vi också full tillgång till Mats erfarenhet och kunskap på nya områden och det tillsammans med Andreas blir en ovärderlig del av Tunas framtida utveckling. Jag ser verkligen fram emot det nya samarbetet och önskar Andreas varmt välkommen till Tuna säger VD, Jonas Lundin

Leave a comment